actcampAquest estiu, Project OnLang torna a proposar una pila d’activitats per a millorar i, sobre tot, practicar l’anglès! Cursos d’idiomes a l’estranger, immersió total en famílies acollidores, cursos individuals a casa de professors particulars, colònies en anglès…

Una de les seves propostes si voleu optar per una immersió total en anglès ben a prop, és l’Activity Camp. Aquestes colònies, pensades per a nens i nenes d’entre 7 i 13 anys, són una oportunitat per practicar esports, descobrir l’entorn fent excursions i cerques del tresor, treballar la vessant més artística amb tallers d’Arts&Crafts, ball o cuina i, és clar, passar-ho bé amb nits de Jocs, Cinema i Talent Shows. I tot, és clar, 100% en anglès!

Dates: del 4 al 15 de Juliol (i pels més petits, opció de fer només 5 dies,del 11 al 15 de Juliol).

Cliqueu aquí per llegir tota la informació sobre l’Activity Camp 2016.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a info@projectonlang.com o trucar al 608 422 201.