Un any més, els alumnes de les Escoles Cristianes de Catalunya han demostrat el seu bon nivell d’anglès al Concurs Interescolar d’Anglès The Fonix, que pretén estimular i motivar l’aprenentatge de l’anglès als centres educatius de Catalunya, a través d’un concurs amb proves de vocabulari, comprensió lectora i expressió escrita en anglès.

Des del Projecte Escola Multilingüe de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya volem felicitar els i les 40 alumnes d’Escoles Cristianes que han estat guanyadors i finalistes del concurs d’enguany:

Escola Pia Balmes (Barcelona), C.E. Cor De Maria (Sant Feliu De Guíxols), Col·legi Ave Maria (Manresa), Col·legi Cardenal Vidal I Barraquer (Cambrils), Col·legi El Carme (Lleida), Col·legi Episcopal. Mare De Déu De L’Acadèmia (Lleida), Col·legi Maristes Montserrat (Lleida), Col·legi Mater Salvatoris (Lleida), Col·legi Pare Manyanet (Reus), Col·legi Pare Manyanet Les Corts (Barcelona), Col·legi Sagrada Família (Lleida), Col·legi Sant Josep (Sant Sadurní D’Anoia), Col·legi Sant Miquel (Barcelona), Col·legi Santa Anna (Lleida), Col·legi Santa Maria- Manyanet (Blanes), Escola Diocesana De Navàs (Navàs), Escola Pia Balmes (Barcelona), Escola Pia D´Olot (Olot), Escola Pia Igualada (Igualada), Escola Pia Sant Antoni (Barcelona), Fedac Sant Narcís (Girona), Fedac-Guissona (Guissona), Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi (Barcelona), Jesús Maria Sant Andreu (Barcelona), La Salle Mollerussa (Mollerussa), Lestonnac L´Ensenyança (Lleida), Mares Concepcionistes (Barcelona), Sagrat Cor Sarrià (Barcelona), Sant Antoni De Pàdua (Mataró), Sant Josep Teresianes (Barcelona), Sant Josep Vedruna-Tàrrega (Tàrrega), Sant Pau Apòstol (Tarragona), Santa Teresa De Jesús (Tarragona), Vedruna Balaguer (Balaguer).

Segur que tots gaudiran tant de les estades a l’estranger dels primers premis, com dels cursos on-line d’anglès i lots de llibres dels finalistes.
Congratulations to all!