eltL’Associació de Professors i Professors d’Anglès de Catalunya (APAC) organitza, com cada any, la seva ELT Conference, que aquest any porta per títol Connecting the Dots. Tindrà lloc els propers dies 18 19 i 20 de Febrer a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella). Els participants a la Jornada podran assistir a conferències i sessions pràctiques de temàtiques variades.

The convention this year will be as open as ever, aiming at providing different and challenging sessions, including – of course – our usual hands-on practical sessions, but also sessions commemorating the 400th anniversary of the death of William Shakespeare and sessions reflecting on the role of teachers in rather difficult times.

Consulteu el pre-programa (properament disponible el programa definitiu) en aquest enllaç.

Per inscriure-us a la Jornada, podeu fer-ho aquí.