Ja s’han publicat els resultats oficials del Concurs d’Anglès The Fonix 2015, on es valora el nivell d’anglès dels alumnes participants en els àmbits de vocabulary, reading, writing i speaking. Com cada any, hi han participat alumnes de tot Catalunya en les fases locals, territorials i finalment la fase final, d’on han sortit els guanyadors i finalistes.

Un cop més, els alumnes de les Escoles Cristianes han fet un molt bon paper al concurs, demostrant així que els Projectes Multilingües de les Escoles Cristianes funcionen molt i molt bé! En aquest enllaç podeu descarregar els resultats de la Fase Final.

Moltes felicitats a tots els participants, i als guanyadors i finalistes de les escoles:

Col·legi Claret, de Valls; Col·legi Cor, de Maria La Bisbal, de La Bisbal d’Empordà; Col·legi Diocesà Sagrada Família, de Tortosa; Col·legi El Carme, de Lleida; Col·legi La Salle Cassà, de Cassà de La Selva; Col·legi La Salle Comtal, de Barcelona; Col·legi La Salle Mollerussa, de Mollerussa; Col·legi La Salle Palamós; Col·legi L’Ave Maria, de Manresa; Col·legi Lestonnac-L’ensenyança, de Tarragona; Col·legi Mare de Déu, de Montserrat, de Les Borges Blanques; Col·legi Mare, de Déu, del Carme, de El Prat de Llobregat; Col·legi Maristes Igualada, d’Igualada; Col·legi Maristes Montserrat, de Lleida; Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones, de Barcelona; Col·legi Pare Manyanet, de Reus; Col·legi Reial Monestir Santa Isabel, de Barcelona; Col·legi Sagrada Família – Horta, de Barcelona; Col·legi Sant Josep, de Reus; Col·legi Sant Josep, de Sant Sadurní d’Anoia; Col·legi Sant Josep-Teresianes, de Barcelona; Col·legi Sant Pau Apòstol, de Tarragona; Col·legi Sant Ramon de Penyafort, de Vilafranca del Penedès; Col·legi Santa Anna, de Lleida; Col·legi Santa Teresa de Jesús, de fonix2015Tarragona; Col·legi Vedruna Sant Josep, de Tàrrega; Escola Cervetó, de Granollers; Escola Infant Jesús- Jesuïtes Sant Gervasi, de Barcelona; Escola Josep Tous, de Barcelona; Escola Manyanet, de Molins de Rei; Escola Pia Balmes, de Barcelona; Escola Pia d’Olot; Escola Pia Caldes; Escola Pia Nostra Senyora, de Barcelona; Escola Pia Santa Anna, de Mataró; Escola Sagrat Cor, del Vendrell; Escola Sant Francesc , de Sabadell; Escola Vedruna Balaguer, de Balaguer; Escola Virolai, de Barcelona; Escoles Maria Ward, de Badalona i Fedac Montcada, de Montcada i Reixac.